Bloc d'AISSA

Nota informativa 1: Centre de dia

Covid-19 Centre de dia

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTUACIONS PREVENTIVES EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Benvolgudes famílies i persones usuàries del servei de centre de dia,

Com ja en sou coneixedores, el major mitjà de transmissió de microorganismes són les nostres mans i per aquest motiu, seguint la proposta de recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) posem a la vostra disposició, a l’entrada del servei, solucions alcohòliques per poder realitzar la higiene de les mans. Trobareu al costat un cartell explicatiu sobre la forma més adequada de realitzar-la, però recordeu que la utilització de la solució alcohòlica no substitueix al rentat de mans amb aigua i sabó, només ajuda a l’eliminació dels microorganismes.

En els dos centres de dia (Masbau i CAPI) atenem persones d’edat avançada i en situació de dependència, per tant persones vulnerables a qualsevol malaltia infecciosa, i per tant hem d’extremar les precaucions en matèria d’higiene quan s’entra al centre.

Us demanem la vostra col·laboració, per a que si esteu clarament afectats per tos a causa d’una infecció respiratòria, si heu viatjat últimament a Itàlia del nord, Iran, Singapur, Corea del Sud o Japó, i, per suposat, si heu tingut contacte directe amb alguna persona amb Coronavirus positiu, ens informeu. Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb les persones de referència, que són la directora i la coordinadora, qui us indicaran quines són les recomanacions en cada cas.

Finalment, us informem de les mesures genèriques de protecció individual enfront de malalties respiratòries, recomanades per la Generalitat de Catalunya:

• Una higiene de mans freqüent (rentat amb aigua i sabó o solucions alcohòliques)

• Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d’afecció respiratòria, com ara tos o esternuts

• Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment d’estossegar o esternudar i rentar-se les mans de seguida.

• Evitar compartir menjar ni estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Us agraïm la vostra col·laboració i us informem que tot l’equip restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent