Bloc d'AISSA

Nota informativa 2: Centre de dia

Covid-19 Centre de dia

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTUACIONS PREVENTIVES EN REFERÈNCIA AL COVID-19 - ÀMBIT CENTRE DE DIA

Benvolgudes famílies,

En relació a la prevenció pel Covid- 19, anem prenent mesures addicionals en funció de com avança la situació al país. El divendres us vàrem fer una nota en la que us demanàvem que extreméssiu les mesures d’higiene de les mans.

A partir d’avui les mesures de prevenció han canviat una mica, seguin les Recomanacions generals per a les residències per a la prevenció i protecció de la infecció per la COVID-19 publicades avui mateix.

En relació a l’assistència de les persones usuàries als centres de dia Masbau o CAPI, us hem de demanar que no vinguin si presenten símptomes respiratoris, gripal o febre.

També us informem que hem suspès totes les activitats de grups de persones que venen de fora del centre: grups escolars voluntariat, les missives entre generacions, estudiants en pràctiques, etc. I que no farem sortides a l’exterior amb les persones usuàries.

Agraïm la vostra comprensió davant d’aquesta situació no habitual, i us anirem informant puntualment dels canvis que es vagin produint. Totes les mesures van encaminades a preservar les persones que atenem i evitar possibles contagis que, fins al moment, no s’han donat.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent