Bloc d'AISSA

Nota informativa 2: Residència

Covid-19 Residència

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTUACIONS PREVENTIVES EN REFERÈNCIA AL COVID-19 - ÀMBIT RESIDÈNCIA

Benvolgudes famílies,

En relació a la prevenció pel Covid- 19, anem prenent mesures addicionals en funció de com avança la situació al país. El divendres us vàrem fer una nota en la que us demanàvem que extreméssiu les mesures d’higiene de les mans i diumenge vàrem començar amb el registre de les dades de les persones que feien visita als seus familiars.

A partir d’avui les mesures de prevenció han canviat una mica, seguin les Recomanacions generals per a les residències per a la prevenció i protecció de la infecció per la COVID-19 publicades avui mateix.

En relació a les visites als vostres familiars residents us hem de demanar que:

 * Només vingui un familiar per cada resident al mateix temps, i que restringiu al màxim les visites

 * Que no vingueu a La Plataforma en cas de

 - Presentar símptomes respiratoris, gripals o febre.

- Haver estat en zones de risc en els últims 14 dies.

- Haver tingut contacte estret amb cas probable o confirmat d’infecció per coronavirus.

 * Eviteu les visites a altres persones residents del centre.

També us informem que hem suspès totes les activitats de grups de persones que venen de fora del centre: grups escolars voluntariat, les

missives entre generacions, estudiants en pràctiques, etc. I que no farem sortides a l’exterior amb les persones residents.

Us demanem que, si sou la persona que ve al centre a visitar el familiar resident, en entrar passeu sempre pel taulell d’admissions, on anotaran les dades vostres personals i també el vostre telèfon.

Agraïm la vostra comprensió davant d’aquesta situació no habitual, i us anirem informant puntualment dels canvis que es vagin produint. Totes les mesures van encaminades a preservar el centre, i per tant a les persones que hi resideixen, i evitar possibles contagis que, fins al moment, no s’han donat.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent