Bloc d'AISSA

Nota informativa 3: Residència

Covid-19 Residència

INFORMACIÓ SOBRE LES ACTUACIONS PREVENTIVES EN REFERÈNCIA AL COVID-19 - ÀMBIT RESIDÈNCIA

Benvolgudes famílies,

Avui hem rebut noves mesures per part de la Generalitat, amb l’objectiu de preservar al màxim una possible entrada del virus Covid 19 a la residència. En aquest sentit, queden anul·lades les visites de familiars a les persones residents, excepte en casos d’urgència o necessitat justificada, que valorarem des del personal tècnic de la residència. Aquesta nova directriu serà efectiva demà divendres i fins a nou avís.

Podreu seguir parlant amb el vostre familiar de forma telefònica, i intentarem articular en els propers dies algun sistema per a que pugueu parlar-hi a través de videoconferència, és a dir que a la vegada que hi parleu també el pugueu veure.

En relació a la resta de serveis que es presten a La Plataforma, o els hem anul·lat, o bé s’han eliminat les visites, o bé, com en el cas del centre de dia, s’ha aïllat de la residència físicament i evitant que hi hagi professionals compartits entre els dos serveis.

Pel que fa al personal d’estructura, no pujarà a les plantes i prendrà les mesures higièniques corresponents en entrar i sortir de la instal·lació.

Lamentem haver de prendre aquest tipus de mesures però entre tots i totes hem de seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i evitar la propagació d’aquesta malaltia, sobretot en les persones grans. Tot el que fem és per a preservar les persones residents i seguir tenint-ne cura.

Agraïm molt la vostra comprensió, i seguim en contacte.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent