Bloc d'AISSA

Nota informativa 6: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Som conscients i sensibles amb la situació personal que esteu passant, per això en aquests dies hem estat treballant per poder-vos oferir possibles alternatives perquè tingueu una connexió més directa amb el vostre familiar.

Inicialment proposàvem fer vídeo conferència mitjançant Skype, però valorant les dificultats d’aquest mitja, finalment habilitarem dos telèfons mòbils, per poder realitzar exclusivament vídeo trucada per whatsapp.

Com ens organitzarem?

Habilitarem un espai a cada planta i us anirem trucant nosaltres en les franges horàries de 10:00 a 12:30 i de 14:00 a 16:00 hores, de dilluns a divendres. Preguem que faciliteu per correu electrònic un telèfon mòbil amb connexió a Whatsapp. Us suggerim per establir una bona comunicació un màxim de dos telèfons per resident. Amb aquesta iniciativa, la vídeo trucada per Whatsapp, us podem garantir una comunicació amb imatge i so per setmana amb el vostre familiar.

Per altra banda, continuarem fent les trucades que venim fent els darrers dies i enviant les notes informatives per correu electrònic. Si voleu facilitar algun altre e-mail per fer extensiva la informació a la resta de familiars, si us plau, adreçar-vos al departament d’admissions:

admissions@cspvng.cat

Per qualsevol comunicació telefònica haureu de continuar trucant a la centraleta de La Plataforma: 93 814 44 81 / 93 510 94 02

També us podeu connectar a la pàgina web www.aissa.cat , on anirem publicant les activitats que estan realitzant les persones usuàries a la residència amb les fotografies corresponents.

Aprofitem per recordar-vos que en el moment de l’ingrés del vostre familiar vau signar el document que ens autoritza a la presa d’imatges de la persona usuària i a la seva publicació, però sapigueu que en qualsevol moment podeu revocar aquesta autorització, només cal que ens ho feu saber.

Desitgem que totes aquestes iniciatives us puguin servir per sentir-vos més a prop del vostre familiar, veure’l i sentir-lo, i poder trametre-li el vostre afecte.

Núria Cortada
Gerent