Bloc d'AISSA

Nota informativa 7: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquesta nit una persona ingressada a la residència ha iniciat simptomatologia respiratòria i hem trucat al 061. L’han atès des del Servei d’Emergències mèdiques (SEM), i han decidit, atenent la seva simptomatologia i seguint els protocols de salut, que quedés a la residència en situació d’aïllament. Això significa que aquesta persona estarà en una habitació aïllada: porta sempre tancada, ventilació a l’exterior, tancament ventilació forçada del sistema de calefacció, i bany d’ús exclusiu. A partir d’aquest moment l’atenció a aquesta persona la faran les persones treballadores de la residència amb un equip de protecció individual per a la prevenció d'infecció per microorganismes transmesos per gotes i per contacte que seran retirades segons protocol per procurar mantenir el focus totalment aïllat. També s’ha habilitat una zona de la residència per a allotjar les persones en situació d’alta probabilitat d’infecció amb Covid 19.

Hi ha dues persones més amb febrícula, que estan en permanent observació per part dels i les professionals, i són tractats com a casos probables i que també estan en aïllament.

Per tant, en aquests moments tenim un cas probable i dos casos possibles, i no podem confirmar que cap d’ells, ni el de la persona ingressada el dimecres 18, sigui un cas de Covid 19. Tot i així, actuem com si fossin casos confirmats, amb el màxim zel per evitar més contagis.

Les famílies de les persones afectades ja n’estan en coneixement des del primer moment, per tant si no us hem trucat, estigueu tranquils. Us mantindrem informats permanentment.

Desitgem que els quadres de malaltia de les persones residents que atenem evolucionin favorablement.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent