Bloc d'AISSA

Nota informativa 8: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem la informació que tenim fins a dia d’avui:

- Una bona notícia! En relació a la persona resident que va ingressar dimecres, ahir per la nit ens van confirmat que la prova del coronavirus va donar negatiu, és a dir que no està afectada pel Covid 19.

- La persona resident que ahir es va posar malalta, segueix aïllada i anem tenint cura d’ella amb les màximes precaucions per als treballadors i treballadores, i per la resta de residents. És considerada un cas probable (no confirmat). Esperem que vagi millorant al llarg dels dies.

- Les dues persones que teníem amb febrícula ahir, ja s’ha anat aclarint que no presenten símptomes compatibles amb el Covid 19. No els hi ha pujat la febre, i tenen símptomes compatibles amb altres malalties lleus, per tant de moment aquestes persones no són probables d’infecció per Covid 19.

Per tant, en aquests moments a la residència únicament tenim un cas probable, i per tant, cap confirmació de Covid 19.

La notícia que veieu al web o a les xarxes és provinent de la informació que vam fer pública ahir, i que coincideix amb la que us vam fer arribar en la nota 7. Avui aquesta informació, com heu vist, ha millorat.

Tingueu la certesa que si el vostre familiar es trobés malament, us trucaríem immediatament, per tant si no us hem trucat, estigueu tranquils. Us mantindrem informats permanentment.

Demà començarem amb les connexions d’imatge i veu entre cadascun de vosaltres i el vostre familiar resident. Us anirem trucant nosaltres en les franges horàries de 10:00 a 12:30 i de 14:00 a 16:00 hores, de dilluns a divendres. Si encara no ho heu fet, si us plau envieu per correu electrònic a admissions@cspvng.cat un telèfon mòbil amb connexió a Whatsapp.

I finalment, tingueu paciència si l’equip tècnic no pot atendre les vostres trucades telefòniques. Son 134 residents i és una mica complicat d’atendre-us al moment, però avui reforcem aquest servei per donar-vos resposta de forma més àgil.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent