Bloc d'AISSA

Nota informativa 9: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

En relació a la situació de les persones ingressades a la residència, de moment la informació no ha variat des d’ahir. Tret de la persona aïllada, que continua amb simptomatologia respiratòria, la resta de residents estan bé, sense febre ni altres símptomes.

Pel que fa a les connexions d’imatge i veu, hem tingut alguns problemes tècnics aquest matí i començarem a trucar a les famílies després de dinar. Penseu que són molts residents i que per tant anirem fent trucades al llarg de tota la setmana, no us amoïneu si triguem uns dies. Si encara no ho heu fet, si us plau envieu per correu electrònic a admissions@cspvng.cat un telèfon mòbil amb connexió a Whatsapp.

Avui us informarem de la situació en relació als treballadors de la Residència i el seu estat, segons la informació que ens comunica Recursos Humans. Hi ha 94 persones que, en els diferents torns, presten atenció a les persones residents, i d’aquests, 8 es troben actualment en aïllament (fa dies que no venen a treballar a la residència) perquè han presentat algun tipus de simptomatologia o han estat en contacte amb alguna persona amb Covid 19. D’aquestes 8 persones treballadores, dues han donat positiu de Covid 19.

Us agraïm moltíssim les vostres mostres d’agraïment, que ens arriben a través dels vostres correus i trucades. Farem un mural perquè els puguin llegir els i les treballadores que estan a La Plataforma, perquè els arribi els vostres ànims i escalf. Estan treballant molt intensament, però satisfets perquè l’objectiu de la seva feina són les persones grans, els i les vostres familiars.

També podeu fer-nos arribar fotos o escàners dels dibuixos dels infants, dels néts i netes dels residents, i els penjarem als espais comuns de cada planta. Si us plau, no ens ho feu arribar en paper perquè no els podrem agafar, com a mesura preventiva de contagi. Serà una nota emotiva i de color que de ben segur animarà totes les persones residents.

Seguim endavant, i amb esperança per cada dia que avancem.

 

Ben cordialment,

Núria Cortada
Gerent