Bloc d'AISSA

Nota informativa 10: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Lamentem comunicar-vos que aquesta nit ha traspassat la persona que restava en situació d’aïllament a la residència. Aquesta persona va iniciar simptomatologia respiratòria compatible amb el Covid 19 la matinada de dissabte i va ser aïllada en una habitació de forma immediata. Ha estat atesa tots aquests dies per les persones professionals de la planta, donant-li la màxima atenció i confort possible i observant totes les mesures de seguretat establertes pels protocols, tot i que no s’ha pogut determinar si la causa de la seva simptomatologia ha estat el coronavirus perquè no se li han pogut fer les proves corresponents.

Aquesta notícia ens colpeja en un moment d’incertesa, en un moment en el que totes les persones, les que treballem presencialment i les confinades, joves i grans, persones que viuen soles... totes sentim temors i dubtes, ben normals en aquesta situació global.

I també un moment en el que les persones podem triar mostrar-nos solidàries, generoses i, malgrat tot, optimistes, perquè "Tot anirà bé".

Per a la vostra tranquil·litat podem dir-vos que, en aquests moments, cap de les persones que resideixen a Els Josepets presenta simptomatologia compatible amb infecció per coronavirus.

Malgrat la tristesa que ens provoca aquesta pèrdua, restem esperançats i tot l’equip de treballadors i treballadores seguim tenint cura de les vostres familiars, cadascú des de la seva funció.

Ben cordialment,

Núria Cortada

Gerent