Bloc d'AISSA

Nota informativa 11: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Avui us volem informar sobre les coses bones que estan passant al centre.

Entre dilluns i dimarts hem pogut posar en contacte a través de videoconferència a 46 residents amb les seves famílies. Ha estat una experiència molt emotiva, ja que us heu pogut tornar a veure després de tants dies, aportant tranquil·litat i caliu tant als que són dins la Plataforma com als que esteu confinats a les vostres cases. Tot i que tenim dues persones dedicades a aquesta tasca, la Meritxell i la Naiara, i comptem amb dos terminals, els trasllats de la persona resident, la cerca d’un espai tranquil amb cobertura, la connexió... ens marca la velocitat, i ens permet connectar unes 25 persones diàriament. En els propers dies, qui encara no hagueu pogut veure el vostre familiar, en tindreu oportunitat, però no oblideu enviar-nos per correu el vostre número de telèfon en el que tingueu instal·lat el Whatsapp.

Estem rebent molts agraïments, poemes, dibuixos, fotos i paraules molt boniques per als i les professionals que atenen a les persones que viuen a Els Josepets. Les treballadores d’atenció directa estan fent una boníssima tasca i des de la direcció els agraïm infinitament la seva dedicació. Per a que puguin veure tot el que envieu i les ajudi a estar reconfortades, animades i optimistes, ho estem penjant tot al passadís de l’entrada de la Plataforma, per on passem quan venim a treballar:

I tot ho pengem també a les plantes, on els i les vostres familiars us han fet uns murals, ajudats per la Tere, animadora sociocultural de la residència. Totes les activitats que fan els mantenen actius, omplen el temps lliure i a més a més ajuden a conservar les seves capacitats motores, sensorials i socials. En aquests murals us volen donar les gràcies per tot el que envieu.

Ajudeu-nos a omplir-los!!

Estem rebent moltes trucades que feu per veure com està el vostre familiar, i ens agrada perquè ens manté en contacte amb vosaltres. Volem explicar-vos que les trucades que fem des del personal tècnic de la residència les farem únicament al familiar responsable que tenim anotat, i vosaltres mateixos ja traspassareu la informació a la resta de la família. Ho fem simplement per un tema de volum de trucades, que no podem absorbir i respondre en la seva totalitat. Si hi ha un tema important a comentar, no dubteu que us trucarem immediatament.

En canvi, aquestes notes informatives diàries que us enviem les podem fer arribar a tants correus familiars com ens digueu, sense cap mena de problema, i per altra banda, les pengem també a la pàgina web d’AISSA (habilitada de forma provisional), www.aissa.cat.

Ens preparem tots plegats per un confinament llarg, però ànims perquè un dia acabarà!

 

Ben cordialment,

 

Núria Cortada 
Gerent