Bloc d'AISSA

La videotrucada a Els Josepets

Comunicat Residència

Malauradament el COVID-19 ens ha separat dels nostres éssers estimats, trobant a faltar els petons, les abraçades, les trobades i tot allò que implica relacionar-nos o interaccionar amb la família i els amics. Per això i més coses estem desitjant que el període de quarantena finalitzi i ens puguem retrobar, i tal com dieu molts de vosaltres fer una gran festa!!

Mentrestant les persones usuàries tenen el vostre caliu mitjançant les cartes, els dibuixos i les fotos que ens esteu fent arribant, plenes de sentiment.

 I una altra eina estrella és el Whatsapp, amb les videotrucades.

Poder realitzar aquesta connexió està contribuint afavorir el benestar físic, psíquic i socials dels residents. De la mateixa manera que als familiars us aporta certa tranquil·litat poder-los veure, encara que sigui una estona i per mòbil.

Els professionals en aquests dies tenim la sensibilitat a flor de pell, per això és fàcil que en presenciar una videotrucada, resident i família, se’ns desperti sentiments diversos, acompanyats en alguna ocasió per llàgrimes. Llàgrimes d’emoció i d’alegria que us pugueu veure i si és possible intercanviar algunes frases. Tot plegat s’està convertint en una experiència vital en la qual ens acompanyaran molts records com és l’expressió facial de sorpresa, alegria i impressió dels usuaris a l’hora de connectar amb vosaltres. O frases com això que heu fet és el millor regal que em podíeu fer.

Tant les persones residents com vosaltres els familiars, finalitzeu sempre la connexió amb: gràcies, gràcies, moltes gràcies per tot...  Ara som nosaltres els que volem traslladar-vos el nostre agraïment per la bona rebuda que ha tingut cadascuna de les iniciatives proposades, estem creant comunitat, la comunitat de Els Josepets.

Ah!! No us sorprengui si ara el vostre familiar us demana un mòbil amb connexió Resultado de imagen de emoticon alegre

 

 

Meritxell Vinuesa

Cap de Comunicació, Admissions i Atenció a l’Usuari