Bloc d'AISSA

Nota informativa 59: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Demà iniciem el període de visites de familiars a les persones residents amb PCR negatiu i que es troben asimptomàtiques. Ho tenim ja tot disposat i estarem esperant-vos a la vostra hora. Us recordem que, per a donar-vos el dia i l’hora de visita, heu de contestar al mateix correu que heu rebut aquesta nota (admissions@aissa.cat) dient que esteu interessats en fer la visita i qui la farà. Des d’admissions us aniran trucant per concretar el dia i hora de la visita.

Com ja us vàrem comentar, la setmana de l’1 al 7 de juny només es podran visitar les persones residents de la zona verda (planta tercera). La setmana del 8 al 15 de juny també es podran visitar persones residents que ara en aquests moments són a la zona groga (planta segona) i que hauran complert el seu període d’aïllament. A Admissions disposen de la llista de persones a les que es pot visitar, i us donaran cita únicament si la vostra persona familiar hi consta.

Per altra banda, avui mateix hem demanat la realització de més proves a les persones que, essent negatives presenten simptomatologia compatible amb la covid 19 i també a les persones amb resultat anterior positiu que ja han complert el període d’aïllament i estem pendents que el seu resultat surti negatiu per canviar-los de sector a la residència. Us anirem informant de quan ens podran fer aquestes proves.

I una última informació: l’equip del CAD i el SEVAD, dependents del Consorci Sanitari de l’Anoia, i que tenen la seu a La Plataforma, ja estan novament treballant aquí. Com sabeu, són els equips que fan les valoracions de discapacitat i de dependència a un nivell supracomarcal, i que estan ubicats a davant de la cafeteria. Els seus professionals són metges, treballadores socials, psicòlogues i administratives. Han començat pel treball presencial de l’equip i la propera setmana començaran amb les visites al 50%, és a dir que veuran a 5 persones en comptes de les 10 habituals els dies que facin atenció presencial. La setmana que ve tindran visites dimarts i dimecres, per tant veuran a 10 persones a la setmana, i mica en mica aniran ampliant els dies. Com a mesura de prevenció, se’ls ha demanat seguir unes pautes higièniques com el rentat del calçat a l’entrar a la instal·lació, l’ús de mascaretes, rentat de mans, etc. Totes les persones que seran visitades per aquest equip, seran acompanyades per ells mateixos tant a l’entrar com al sortir, i només accediran als seus despatxos ubicats a la planta baixa, davant de la cafeteria.

Volem compartir amb vosaltres aquesta informació, que ens acosta a una nova normalitat, amb totes les prevencions possibles.

#EnsEnSortirem!

Ben cordialment,

Núria Cortada

Gerent