Bloc d'AISSA

Nota informativa 63: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Ahir va deixar-nos una persona resident que va ingressar fa uns dies a l’Hospital, amb resultat negatiu de PCR; per tant no ha estat un traspàs que hagi tingut relació amb el virus. Enviem el nostre condol a la família i una forta abraçada.

Ja es podeu visitar els i les vostres familiars si disposen d’un resultat negatiu de PCR; són molt pocs els residents que encara hauran d’esperar una miqueta, ja que demà els podrem fer novament la PCR en haver passat més d’una setmana des de la darrera prova, i tindrem ben aviat els resultats.

Tots els familiars que vulgueu demana hora i no ho hagueu fet encara, si us plau envieu un correu electrònic a admissions@aissa.cat dient que esteu interessats en fer la visita i qui la farà. Des d’admissions us aniran trucant per concretar el dia i hora de la visita, actualment estan programant per la setmana del 15 i del 22 de juny.

Els dies de visita són Dimecres, divendres, dissabte i diumenge, a les següents franges horàries: 10:00, 11:00, 16:30, 17:30 i 18:30 hores.

Els i les familiars de persones que no poden baixar a la cafeteria perquè estan enllitades, podeu visitar-les de dilluns a diumenge en les següents franges horàries: 10:30 a 12:30 i de 16:30 a 18:30 hores.

Precisament divendres va venir el Canal Blau a fer un petit reportatge per emetre al programa de notícies sobre les visites de familiars de persones residents a Els Josepets.

També podeu veure una de les millores que hem aportat aquests darrers dies, amb la incorporació de 10 plantes a la cafeteria i menjador, que donen vida i caliu als amplis espais de la Planta Baixa.

Podeu veure el programa, si no l’heu vist encara, en aquest enllaç, on fan una entrevista al Sr. Jaume i a la seva filla Mònica que, molt amablement, es van prestar a ser gravats per explicar com són les visites en aquest moment de la desescalada, i com han viscut la situació del confinament i la manca de contacte directe entre residents i famílies.

#EnsEnSortirem!

Núria Cortada

Gerent