Bloc d'AISSA

Nota informativa 65: Residència

Covid-19 Residència

Benvolgudes famílies,

Els dies 19 i 21 de juny hi ha hagut dos persones que ens han deixat, per causes probablement que no tenen a veure amb la covid, ja que actualment havien donat un resultat negatiu al virus SARS-cov-2. No podem saber quin grau d’afectació ha pogut tenir en les persones que a partir d’ara ens deixin el fet d’haver passat aquesta malaltia encara tan desconeguda. Lamentem molt aquestes dues pèrdues i fem arribar el nostre més sentit condol a les famílies.

En aquests moments a la residència només hi ha tres persones que segueixen obtenint un resultat positiu a la prova PCR; a finals d’aquesta setmana se’ls tornarà a fer la prova, ja que hauran passat ja 7 dies des de la darrera, amb l’esperança que ben aviat ja no hi hagi cap persona malalta de covid a Els Josepets i esdevinguem una residència verda.

Per altra banda, ens heu fet la consulta si algun infant pot venir a les visites amb les persones residents, quan es tracta de visites a l’exterior i amb tres persones. La nostra resposta és que si, sempre i quan aquest menor pugui restar assegut, portant la mascareta, entengui que no pot acostar-se a la persona resident i no es mogui pel pati o la instal·lació. Per aquest motiu, sou vosaltres que heu d’acabar decidint si l’infant que voleu portar respon a aquests condicionants tan importants: pot ser un nadó, un/a adolescent o un infant molt conscient i capaç de comportar-se com uns demanem.

I finalment, us volem informar que a partir de dilluns 29 tornarem a incorporar el servei de perruqueria. Ens sembla molt important que les persones puguin tornar a tenir el seu aspecte habitual, i que se sentin guapos i guapes, cosa que ens encanta. El servei tindrà els horaris habituals:

Dilluns de 10:00 a 13:00 i de 14:00 a 19:00 hores. Dimarts de 10:00 a 13:00 hores Dimecres de 10:00 a 13:00 hores Dijous de 10:00 a 13:00 hores Podran assumir 5 serveis al dia, i els dilluns 5 en torn de matí i 7 en torn de tarda, per tant 32 serveis a la setmana. Això vol dir que podrem tenir totes les persones residents amb el cabell convenientment tallat en tres setmanes. Quan totes les persones residents hagin passat per la perruqueria, anirem programant la periodicitat en la cura del pentinat, tal com es feia abans.

Els i les residents que estaven acostumats ja ho demanaran, i els que no puguin demanar-ho per ells mateixos, si us plau feu un correu a admissions@aissa.cat per fer la petició del servei, La perruquera, que anirà amb els EPIs corresponents, atendrà les persones individualment en l’espai i es netejarà tot entre servei i servei.

#EnsEnSortirem!

Núria Cortada

Gerent